Duyuru

Kapat
Henüz duyuru yok.

karakovan bal

Kapat
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • karakovan bal

    Hakiki balda üretim aşamasında herhangi bir müdahaleye maruz kalmadan üretildiği ve altı ay kapalı kalıp toplu iğne başı kadar bir aydınlık görmediği için kapalı kovan balı yani karakovan balı denir. Siirt yaylalarının nektarı oldukça yüksek 1200 e yakın çiçeğinden karakovan balını toplayan, özel yetiştirilmiş Kafkas arılarıdır. Kafkas arıları; hortumları uzun olduğundan çiçekteki tüm balı ve tüm nektarı alır. karakovan balı'nın ortasında balmumu yoktur. Tamamıyla natureldir, peteği olduğu gibi yenir, insan eli değmeden arı kendi isteğine göre hazırlamıştır. Şeker hastalarının dahi yiyebilecekleri; katkısız, %100 saf, glikoz içermeyen, naturel, özel, her derde deva doğa harikası hakiki karakovan balıdır. Ticari glikoz oranı %0'dır.
Hazırlanıyor...
X