Ara:

Type: Mesajlar; Üyelerimiz: İLKAY ÇİÇEKLİ

Ara: Arama işlemi Toplam 0.03 Saniye sürmüştür.

  1. Cevap
    19
    Görüntüleme
    42,927

    Cevap: Vestel Klima E7 Hatası Çözümü

    Bir şeyleri eksik yapıyorsunuzdur diye düşünüyorum. Başka bir yol bilmiyorum ama tekrar kontrol edin yapabilirsiniz.
  2. Cevap
    3
    Görüntüleme
    876

    Cevap: Anaokulu İhtiyaç Listesi Hakkında Soru

    Aidatı olmayan ya da az olan okullarda ayda 1-2 yemek sırasısize geliyor. 25 öğrencinin 1-2 günlük yemeği nerden baksanız 50 tl oluyor.
  3. Cevap
    3
    Görüntüleme
    876

    Cevap: Anaokulu İhtiyaç Listesi Hakkında Soru

    Merhaba. Öncelikle aidat ücretiniz nedir? Yemek ihtiyacını okul mu karşılıyor?
    Türkiye genelinde uygulama böyle. Eğitim materyalinden kasıt kişisel materyaller değil diye yorumlanıyor. Ancak...
  4. Cevap
    1
    Görüntüleme
    805

    Cevap: Ayni devrede çalişmak

    Tamamen idarecinizin insiyatifinde. Tabi eğer 2 tane fiziki sınıfınız varsa. Tek sınıf varsa 1 sabahçı 1 öğleci olur. Çok geçerli bir sebebiniz varsa ikna edebilirsiniz diye düşünüyorum müdürünüzü.
  5. 2016 TOKİ Erken Ödeme İndirimi Ne zaman? 22 Ağustos'ta başlıyor

    22 Ağustosta muhtemel oranın %20 olduğu erken ödeme indirimi toki için uygulanacak. Şu an için resmş bilgi yok. Ancak %99 doğru bilgidir kulak misafirliği
  6. Cevap
    0
    Görüntüleme
    2,511

    Yıl Sonu Diploma, Kep Atma Töreni Yemin Metni

    Anasinifi öğrencileriyiz ,
    boyumuz ve yaşimiz küçük ama dünyamiz büyük.

    Bizler okulda
    sevgiyi ,
    saygiyi ,
    başariyi ,
    paylaşmayi öğrendik.
    Paylaştikça mutlu olmayi ,
  7. Cevap: 7-17 Aralık Mevlana Haftası Okul Öncesi Sanat Etkinlikleri

    Sağ tıklayıp resmi kaydedimn ondan sonra yazdırabilirsiniz.
  8. 2016 Şubat Öğretmen Atamaları Branş Dağılımı Tahmini

    İŞTE TAHMİNLERİMİZ

    SINIF ÖĞRETMENLİĞİ Sınıf Öğretmenliğine, 2014 Eylül ayında 6098 kontenjan ve 2015 Şubat atamasında 1315 kontenjan verildi ve son olarak 2015 Eylül atamasında 4157 kadro...
  9. Grapon Kağıdını Yuvarlama Tekniği İle Türkiye Haritası ve Türk Bayrağı

    Grapon Kağıdını Yuvarlama Tekniği İle Türkiye Haritası ve Türk Bayrağı

    http://resim.anasinifim.net/x/042f45762583eca9381aeec2f0dab4c5.jpg
  10. Cevap: Dünya Çocukları Uçan Balonla Ülkemize Geliyor (Özgün Tasarımım)

    Dünya çocuk haftası kutlu olsun :)
  11. Cevap
    3
    Görüntüleme
    37,913

    Cevap: Anasınıfı İhtiyaç Listesi

    1. FABELCASTELL 24 LÜ PASTEL BOYA
    2. FATİH 12 RENK JUMBO TAM BOY KURU BOYA
    3. FABER CASTEL 12 RENK KEÇELİ KALEM TAKIM
    4. Creall Super Soft Oyun Hamuru 5`li 200 Gr.
    5. Oyun hamuru kalıbı
    6....
  12. Cevap
    0
    Görüntüleme
    2,258

    Şubat'ta Atananların Adaylığı

    ÇELİŞKİLER:

    http://resim.anasinifim.net/x/bf7c3c22b4d3111211e334b4445d407f.jpg

    http://resim.anasinifim.net/x/70e391304d4b0cb53044dbe634da9de6.jpg
    ...
  13. Cevap
    0
    Görüntüleme
    8,942

    Peygamberimizin Sevdiği Bebek İsimleri

    Çocuklarımıza koyacağımız isimler bir ömür boyu onlarla birlikte anılacaktır. Bu yüzden isim seçerken dinimizin uygun gördüğü isimleri koymak son derece önemlidir. Peygamber Efendimizin beğendiği ve...
  14. Cevap
    0
    Görüntüleme
    2,199

    Yakı İle Hamile Kalmak

    bir konuda bahsetmiştim ve sık sık özel mesaj almaya başladım...bende başlık açayım istedim bu konu da boshayallersmile
    kızlar hiç bir sorunu olmayıp da hamile kalamayanlar için yakı yöntemini...
  15. Cevap
    0
    Görüntüleme
    2,171

    Fortel Gebelik Testi İle 1 Hafta Önce Öğrenin

    Fortel Ultra Hassas Gebelik Testi


    Gebelik Gününü Belirlemede Fortel Ovulasyon Testi!
    İdrarda döllenmeden hemen sonra artan HCG hormonunun, ilk 3-4 gün sonraki idrar düzeyi olan 10 mlU/ml’ lik...
  16. Cevap
    0
    Görüntüleme
    1,519

    Hamilelikte gaz şikayeti neden artar?

    Hamile kadınların çoğu hamileliğin belli bir noktasında gaz ve şişkinlik sorunu yaşar. Gaz ise karın ağrısına veya rahatsızlık hissine yol açabilir. Ayrıca gaz çıkarma veya geğirme ihtiyacı hamile...
  17. Üstüne Görmek Nedir? Hamile kadın adet görür mü?

    Halk arasında "üstüne adet gördüğü" için hamileliğini geç fark ettiğini söyleyenlere şahit oluruz. Peki, bir kadının hamile olduğu halde adet kanamasına benzer bir kanama yaşaması mümkün müdür? Halk...
  18. Devlet Yeni Doğan Bebeklere Altın ve Para Veriyor!

    Ahmet Davutoğlu Ailenin ve Dinamik Nüfus Yapısının Korunması Programında yeni paketi açıkladı. Bu kapsamda anne ve çocuk ile alakalıda bir çok düzenlemeden bahsetti.
    Ahmet Davutoğlu her annenin...
  19. Cevap
    0
    Görüntüleme
    3,368

    Epidural ve Spinal Anestezi Arasındaki Farklar

    Halk arasında "belden aşağısını uyuşturmak" şeklinde tabir edilen hastayı uyutmadan sadece vücudun alt bölgesinde ağrı hissini ortadan kaldırılarak yapılan anestezi teknikleridir spinal ve epidural...
  20. Kanın Pıhtılaşması Nedeniyle Düşük Yaşayanların Tedavisi

    Kanın Pıhtılaşması Nedenli Düşüklüğün Tedavisi
    Kanın pıhtılaşmasını sağlayan trombosit olması gereken değerlerin altına düşerse trombositopeni adı verilen hastalık ortaya çıkar ve yaralanmalarda...
  21. Cevap
    0
    Görüntüleme
    2,793

    Kuran'da Geçen Erkek İsimleri ve Anlamları

    Âbidin : İbadet edenler kulluk yapanlar.
    Adnan : Üstün insan.
    Affan : Çirkin şeylerden kaçınan, iffetli, namuslu.
    Âgah : Bilgili, basiretli, haberdar, uyanık.
    Âhi : Arkadaş, dost, cömert,...
  22. Cevap
    0
    Görüntüleme
    2,817

    A101 Haftasonu İndirimi 8-9-10 Mayıs 2015

    http://resim.anasinifim.net/x/58fbf6f9f00bfffd8a5783bb207d8717.png

    http://resim.anasinifim.net/x/ae2f15b429e49e2bc250b84a8e616c67.png
  23. Anneler Günü Kart Örnekleri (Okul Öncesi, Anasınıfı, Anaokulu İçin)

    http://resim.anasinifim.net/x/1e7f4ae7aea30c9254122967243faeff.jpg

    http://resim.anasinifim.net/x/b9798f1d5a0790c60b8658d9add514f8.jpg
    ...
  24. Hıdırellez inanışına göre neler yapmalı ve neler yapmamalı? Hıdırellez duası nasıl yapılır?

    Hıdırellez gününde baharın gelişi ile bolluk ve bereketin artması için çeşitli dileklerini gül ağacına asacaklar. Peki Hıdırellez nedir bu günün önemi ne, Hıdırellez günü neler yapılır, gül ağacına...
  25. Cevap
    1
    Görüntüleme
    5,362

    Cevap: Annelere madalya

    Ürünlerinizin fotoğraflarını da eklerseniz sevinirim :) http://resim.anasinifim.net
  26. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun :)

    http://resim.anasinifim.net/x/aa82f555721e0d98ed335859b56100b9.jpg
  27. Cevap
    0
    Görüntüleme
    1,758

    TRT 1 Nisanda öğretmen ataması

    https://www.youtube.com/watch?v=tg-xhgzN_4Y
  28. Hamilelik Hakkında Bilinmeyen 18 Çok Şaşırtıcı Bilgi

    1. Bebekler annelerinin yedikleri şeylerin tatlarını alırlar.


    2. Bebekler rahimde çişlerini yaparlar ve aynı sıvıyı içip tekrar çişlerini yaparlar.
    ...
  29. Cevap
    1
    Görüntüleme
    1,980

    Ücretsiz Reklam

    http://resim.anasinifim.net/x/7676aeab99daa305d762926469eff7df.png

    http://resim.anasinifim.net/x/481a2e928034f8adfcae2216e5bce5b3.gif
    ...
  30. Cevap
    19
    Görüntüleme
    42,927

    Cevap: Vestel Klima E7 Hatası Çözümü

    12 bin 900
  31. Bebeğinizin Katı Gıdalar İçin Hazır Olduğunu Nasıl Anlayabilirsiniz?

    Bebeğinizin Katı Gıdalar İçin Hazır Olduğunu Nasıl Anlayabilirsiniz?

    Bebeğiniz çok aç ve hazır olarak gözükse de katı gıdalara geçiş için en ideali 4–6 aya kadar beklemektir. İlk 6 ay sadece anne...
  32. Cevap
    0
    Görüntüleme
    1,614

    Bir Çocuğun Anne & Babasından 10 İsteği

    1) Bana su getirtmeyin, bana da su getirmeyin. Aramızda hizmetçi yok, herkes kendi işini kendi yapsın. Evde kücük yaşta iş gücü kullanmaya ve sevgi istismarına son.

    2) Hata yapmama izin verin ki,...
  33. Cevap
    0
    Görüntüleme
    4,218

    Bebeklere En Çok Verilen İsimler

    Türkiye’de bebeklere verilen isimler eski yıllara göre değişiklik gösteriyor. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü 2014 yılında doğan çocuklara en çok verilen isimler iele Türkiye’de en çok...
  34. Cevap
    0
    Görüntüleme
    2,376

    Anne Sütünü Ne Arttırır?

    Çemen Otu Tohumu: Hint mutfağı ve Ayurvedik tıpta yaygın olarak kullanılan çemen otu tohumu anne sütünü arttırmaya yardımcı olabilir. Bazı araştırmalar 2 hafta boyunca düzenli olarak çemen otu...
  35. Cevap
    4
    Görüntüleme
    4,679

    Cevap: okul öncesinden pedagogluğa

    Rica ederim, fazla okumanın zararı yok. İmkanınız varsa okuyun, kalsın bir kenarda.
  36. Cevap
    4
    Görüntüleme
    4,679

    Cevap: okul öncesinden pedagogluğa

    Merhaba. Yüksek lisans ile olabilirsiniz. Esirgeme kurumunda öğretmen olmak istiyorsanız gerek yok, mezun olduktan sonra ilanları takip etmeniz yeterli, genelde kpss ile alıyorlar. Ama orada memur,...
  37. Cevap: Okul öncesi 2019 atamaları nasıl olur, düşünceleriniz nedir ?

    Bunun yorumunu yapmak için çok erken. O zamanki hükümet nasıl bir politika izler bilemeyiz. Ancak kişisel tahminim şu ankine paralel atama olur. Yani 2019'da da KPSS'den 75 civarı puan alan okul...
  38. Fenerbahçe-Galatasaray 08.03.2015 Donmadan, Canlı %100, Geniş Özet

    TIKLA
  39. Sınıfta Video Çekmek Yasaklandı! (Ayrıntılar İçin Tıkla..)

    Son yıllarda özellikle akıllı telefon kullanımının yaygınlaşmasıyla birlikte okullarda öğretmenler tarafından öğrencilerin videoları çekilerek internet ortamında paylaşılmaya başlanmıştı. Bakanlık bu...
  40. 6.Sınıf Fen Bilimleri 1.Dönem 2.Yazılı Soruları

    http://dosya.anasinifim.net//x/d19cee48a1afce8c7b29ca381b5a80b4.docx
  41. E-Okul Hata Çözüm: "için tanımlanacak Sınav tarihinden büyük veya bu tarihe eşit Sınav tarihi var!"

    Bu hatayı alan arkadaşlar daha önce sınav tarihi girmişlerdir. Ancak alt listede sınav tarihi görünmediği için sınav tarihinin girilmediğini görebilirler. Ancak hızlı not girişinde not...
  42. 2015 Şubat Atama Kontenjan Tahmini (Yusuf Tekin Açıklamasından Sonra)

    http://resim.anasinifim.net/x/e28b09461218617d6307c0de8c253854.jpg


    http://www.youtube.com/watch?v=bK8IkGzl9ig
  43. 2-9 Aralık Mevlana Haftası Okul Öncesi Sanat Etkinlikleri

    http://resim.anasinifim.net/x/20151204_112842_resized.jpg

    http://resim.anasinifim.net/x/dk_mevlana.png

    http://resim.anasinifim.net/x/mevlanacrumi.jpg
    ...
  44. Cevap
    2
    Görüntüleme
    6,268

    Cevap: Tamamlama-Yerine Koyma Çalışması

    Herhangi bir sorun görünmüyor.
  45. Cevap
    2
    Görüntüleme
    6,784

    Cevap: Rakam-Şekil Eşleştirme

    Herhangi bir sorun görünmüyor.
  46. Cevap
    1
    Görüntüleme
    18,601

    Cumhuriyet Bayramı Sanat Etkinlikleri

    http://resim.anasinifim.net/x/3a8f246ab54fd826160f5c7fd67c6362.jpg

    http://resim.anasinifim.net/x/10295f16ef92bc638d033a4aaa9902c8.jpg
    ...
  47. Cevap
    0
    Görüntüleme
    11,315

    Çaydan Atatürk Portresi (Kalıplı)

    http://resim.anasinifim.net/x/b6d1e0da59e5119c4b809bf269c35d41.png

    http://resim.anasinifim.net/x/e984a69aa1d1dc910e41a102a8636d63.jpg
    ...
  48. Cevap
    2
    Görüntüleme
    4,068

    Cevap: DGS İle Geçilebilen Bölümler

    Evet yapabilirsiniz :)
  49. Herkes Yumurta Dondurabilecek (Sağlık Bqkanlığı)

    Bir gün herkes anne olabilecek mi? Sağlık Bakanlığı'ndan kadınları sevindiren bir karar. Eskiden yalnızca kemoterapi kadınlara verilen yumurta dondurma hakkı genişletildi. Artık Sağlık Bakanlığı'nın...
  50. Cevap
    8
    Görüntüleme
    26,003

    Cevap: Kurban Bayramı Tebrik Kartı

    Resmin üzerine sağ tıklayıp, "Resmi Farklı Kaydet" seçeneğini seçmelisiniz..
Toplam 500 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 50 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Sayfa 1 Toplam 10 Sayfadan 1 2 3 4